Pasuri dhe varfëri_Zengin ve Yoksul- Serial turk me titra shqip

7 Просмотры

Pasuri dhe Varfëri ka në qendër historinë e dy kushërirave, Ajselit dhe Alejna të cilat vijnë nga dy botë të ndryshme. Ajseli është rritur në një fami...

Дата загрузки:2019-06-06T14:45:04+0300

Издатель
Pasuri dhe Varfëri ka në qendër historinë e dy kushërirave, Ajselit dhe Alejna të cilat vijnë nga dy botë të ndryshme.
Ajseli është rritur në një familje të pasur. Tani nuk është më fëmijë, dhe atë që do e merr me inat. Alejna, është një vajzë e re e cila vepron me qëllimin e mirë. Por një gabim i vogël i prek krenarinë.
Teksa mundohet të shkëlqejë, Ajseli përballet me një djalë të ri që quhet Karan. Ky i fundit e shikon me tjetër qëllim dhe kjo ia shemb ëndrrat vajzës.
Kur përpiqesh të zotërosh gjithçka me inat dhe përçmim, nuk zotëron dot asgjë.
Категория
Сериалы
Комментариев нет.